2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Napašćemo Olimpijakos, Leonardo se izvinio svima!

Objavljeno: 24.07.17 u 12:30

Partizan sutra od 20.45 dočekuje Olimpijakos u prvom meču trećeg kola kvlafikacija za Ligu šampiona, a trener Mirosalv Đukić veruje da crno-beli mogu u Atinu sa pozitivnim rezultatom.

– Očekuje nas težak meč protiv velikog rivala, pokušaćemo da kući zabeležimo dobar rezultat – počeo je priču Miroslav Đukić.

Prvo pitanje trneru od strane novinara bilo je vezano za susret sa Mačvom.

– Veoma sam zadovoljan posle Mačve, pre svega stavom. Ipak, Olimpijakos je daleko teži protivnik, učesnik je Lige šampiona, čvrst i kavalitetan rival. Takvi smo i mi, zato verujem da ćemo posle prvih 90 minuta imati pozitivan rezultat.

Na pitanje kojom pobedom bi bio zadovoljan, Đukić je odogovorio politički.

– Od 1:0, pa na više. Svaka pobeda je dobra.

Strateg Partizana je ponovio.

– Olimpijakos je veliki tim, ozbiljna ekipa, poštujemo ih, ali to ne znači da ćemo se predati. Napašćemo od prvog minuta, želimo pobedu – jasan je bio Đukić.

Neizbežno je bilo pitanje oko Leonarda i hoće li igrati.

Leonardo se izvinio svima, upravi, stručnom štabu i saigračima. Shvatio je da je pogrešio nedolsakom na trening. Sada je tu sa nama, trenira i u konkurenciji je za sastav. Da li će biti u startnih 11 ne mogu da vam otkrijem.

Miroslav Đukić je kao igrač pobedio Olimpijakos u Beogradu, tada je nastupao za Rad.

– Pobedili jesmo, ali nismo prošli. Sad želim da pobedimo i prođemo dalje.

Na kraju recept za pobedu nad Olimpiajkosom.

– Ukoliko budemo igrali dobro u odbrani, čvrsto i agresivno, verujem u pobedu. Kad defanziva odradi dobar posao, onda je napadu mnogo lakše – zaključio je Miroslav Đukić.

Partizan je još jednom apelovao na sve navijače da dođu ranije na stadion, da navijaju fer i sportski, kao i da ne zatvraju stepenište. Kazne UEFA su oštre…

0
0
2 Komentara
  1. ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ, ΓΑΥΡΟΥ ΜΟΥΝΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΡΟΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΚΤΟ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter