0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ ZA HOTSPORT: Cilj je medalja, Nikola nedostaje, u LA je sjajno!

Objavljeno: 20.07.17 u 12:45

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas povodom početka priprema za Eurobasket u Istanbulu krajem avgusta i početkom septembra, a u centru pažnje bio je novi plejmejker LA Klipersa Miloš Teodosić.

Naravno, kapitena ‘orlova’ smo prvo pitali za očekivanja pred Eurobakset, bio je nešto skormniji od selektora Aleksandra Đorđevića.

– Sale je rekao da je cilj zlato, za mene je da nastavimo da osvajamo medalje u kontniuitetu, to je za nas jako važno. Gledaćemo da igramo našu igru, da se ne obaziremo na protivnike, na toga koga su oni doveli na turnir. Ako budemo gledali sebe, verujem da možemo da ostvarimo cilj – počeo je priču za HotSport, Miloš Teodosić.

Naravno, jedno od pitanja bilo je vezano za neigranje Nikole Jokića.

– Svima je krivo što Nikola nije sa nama, to je njegova odluka, bilo bi nam lakše sa njim. Razumem ga, ovo je bitna sezona za njega, mi ovde o tome ne razmišljamo – kratak je bio Teo.

Morali smo kapitena da pitamo i oko FIBA ‘prozora’, to jest kvalfikacija za Svetsko prvenstvo.

– Ne znam kako će to izgledati. Ne znam ko će od ovih momaka moći da igra tokom kvalfikacija. Nisam mnogo ni razmišljao o tim prozorima, mnogo će toga promeniti

Za kraj utisci iz ‘grada anđela’, Teo je impresioniran, ali kako kaže prvo Srbija.

– Super, ekipa koja sam mogao samo da poželi,ima veoma jak ‘roster’, jedva čekam da im se priključim, ali prvo ide reprezentacija i Eurobasket – zaključio je Miloš Teodosić.

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter