4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEĆE IĆI GLATKO: Iz Olimpijakosu poručili Partizanu da dogovora oko navijača – nema!

Objavljeno: 18.07.17 u 12:09

Iako Partizan još uvek nije obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, već su počele ‘igrice’, makar od strane grčkog šampiona.

Odmah po obavljenom žrebu u Nionu koji je spojio pobednika duela Partizan-Budućnost sa Olimpijakosom, pojavila se informacija po kojoj neće biti gostujućih navijača ni u Beogradu ni u Pireju.

Međutim, iz Olimpijakosa stižu drugačije najave. Naime, šampion Grčke tvrdi da nema nikakvog dogovora sa Partizanom oko nedolaska gostujućih navijača i da jedino UEFA može da promeni nešto i ‘udari’ zabranu.

– Sve što se pisalo u medijima poslednjih dana, da su se Olimpijakos i Partizan dogovorili da ne razmenjuju karte za navijače – nije istina! UEFA je ta koja će odlučiti da li će biti gostujućih navijača na tribinama dva stadiona, a njena odluka će zavisiti od bezbedonosne procene – poruka je iz Pireja.

Zatim su i pecnuli crno-bele uoči večerašnjeg duela u Podgorici protiv Budućnosti.

– Uostalom, Partizan se još nije ni kvalifikovao za treće kolo -naveli su iz Olimpijakosa.

Ukoliko Partizan odbrani večeras prednost od 2:0, čeka nas strašno zanimljiv dvomeč sa Olimpijakosom, u kom će rizik od nereda biti veliki, pogotovo ako zaista budu dolazili gostujući navijači.

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter