2
AdmiralBet ABA Liga

KO ĆE BITI NOVI TRENER ZVEZDE: Pešić, Ivanović, Uvalin, Alimpijević?

Objavljeno: 17.07.17 u 00:42

Dejan Radonjić nije više trener Crvene zvezde, a navijače kluba sa Malog Kalemegdana interesuje ko bi mogao da zameni crnogorskog stručnjaka. Licitira se mnogobrojnim imenima, a poslednju reč će imati prvi čovek kluba Nebojša Čović.

Zvaničnim rastankom sa Dejanom Radonjićem u subotu uveče, stavljena je tačka na jednu uspešnu epohu. Zvezda će imati težak zadatak da pronađe kvalitetnog trenera koji će ponoviti uspehe popularnog Deja.

Ako bi budući trener Zvezde bio sa srpskog govornog područja, čini se da Čović ima vrlo malo kvalitetnih, a dostupnih opcija.

Neki mediji su preneli da je blizu klupe ‘crveno-belih’ crnogorski stručnjak Duško Ivanović, bivši trener Himkija i Baskonije, ali je iz kluba je to demantovano. 

Svetislav Pešić je, kako nezvanično saznajemo, odbio ponudu da po treći put sedne na klupu Zvezde.

Stručnjaci poput Saše Obradovića, Zorana Lukića i Aleksandra Trifunovića su vezani ugovorom sa drugim klubovima, tako da Zvezda o njima ne može da razmišlja.

Slobodni su Mihajlo Uvalin i Vlada Vukoičić, koji su već sedeli na klupi Crvene zvezde, a ‘šuška’ se da bi Čović mogao da pruži šansu i nekom mladom stručnjaku. Pominju se sadašnji trener FMP Železnika Dušan Alimpijević, ali i bivši pomoćnik Dejana Radonjića u Budućnosti Igor Jovović.

Zvezdu čeka turbulentan period, a na Čoviću je da donese tešku odluku.

 

0
0
2 Komentara
  1. Sta ce im trener kada imaju direktora aba lige a u evroligi i ovako nista uraditi.nece. taman da ustede da smanje dug i jos udju i u plus

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter