0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ U PODGORICI: Napašćemo Budućnost!

Objavljeno: 17.07.17 u 19:55

Uoči sutrašnjeg revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, trener Partizana Miroslav Đukić je nagovestio kako će igrati njegov tim protiv domaće Budućnosti.

– Očekuje nas težak meč i toga smo svi svesni. Svesni smo da je pred nama napornih 90 minuta, ali i koliko nam znači prolaz u naredno kolo, tako da ćemo dati sve da to i ostvarimo – rekao je Đukić na početku svog izlaganja u Podgorici.

Zatim je nagovestio kako će njegov tim igrati u sutrašnjem meču. Odbrana rezultata iz Beograda ne sme biti taktika.

– Ne dolazimo da se branimo, igraćemo kao da je u Beogradu bilo 0:0 – najavio je Đukić.

– Ne možemo da branimo rezultat i da mislimo da je nešto rešeno, jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa. Videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Moramo da vodimo igru i napadnemo od prvog minuta – pojasnio je šef struke Partizana.

FOTO: STARSPORT

Pred novinarima je bio i Nebojša Kosović, vezista crno-belih i reprezentativac Crne Gore.

– Žao mi je što neće biti organizovanog navijanja naših pristalica na stadionu Pod Goricom. Oni su naš 12. igrač – rekao je Kosović.

– Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali mi ne želimo da dozvolimo da rival dobije bilo kakav poklon, situaciju u kojoj može da nas ugrozi. Da bi to ostvarili moramo da delujemo svih 90 minuta kao kompaktna ekipa – istakao je Kosović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter