1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘BUDUĆNOST JE NAŠ BRATSKI KLUB’: Partizan uputio ozbiljan apel Grobarima pred meč ‘Pod Goricom’

Objavljeno: 17.07.17 u 20:30

Fudbaleri Partizana sutra igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a grešaka ne sme biti ni na terenu, ali ni na tribinama.

Protiv Budućnosti će braniti 2:0 iz Beograda, a prema rečima Miroslava Đukića to će učiniti – napadom. Ipak, ovaj dvomeč obeležava i duel dve navijačke frakcije, zbog koje je meč ocenjen visokorizičnim.

Srećom po Partizan ili ne, tek, Grobari sutra neće biti na stadionu ‘Pod Goricom’ odlukom UEFA o zabrani dolaska gostujućih navijača iz Beograda. Ipak, biće mnogo onih koji će u svojoj režiji doći na stadion i upravo njima je upućen apel iz Humske.

– Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdila opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dve bratske zemlje – navodi se u saopštenju Partizana.

Kako se navodi u saopštenju, bitno je da se navija ‘fer, sportski, korektno i kako dolikuje šampionskom klubu’.

– Apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za utakmicu – stoji u saopštenju crno-belih.

Meč počinje sutra uveče od 20:45h.

0
0
1 Komentara
  1. Zašto je zabranjen dolazak Grobara??

    Najjača navijačka grupa na svetu ne sme u Evropu, zato su nam košarku uzeli, Vojvodinu, Rašku titov pazar i milovu goru…

    Horor

    Zato turska milicija sa bugarinom pravi kvazi incidente a razne mihe i muslini su nam selektori..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter