1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HIT REČENICA MIROSLAVA ĐUKIĆA: Na kakvu li će reakciju navijača naići?

Objavljeno: 12.07.17 u 08:41

Partizan je pobedom nad Budućnosti napravio veliki korak ka plasmanu u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener crno-belih je dao interesantan komentar nakon ovog meča.

Optimista sam jer imam dobru ekipu u rukama, mi ćemo rasti iz utakmice u utakmicu. Neće biti lako, ali ne želim da stavljam kočnicu. Hoću da napadnemo, hoću da izborimo Evropu. Kao što država hoće u Evopu, tako i mi hoćemo, rekao je Đukić na konferenciji za medije, čime je nasmejao sve prisutne, a biće interesantno videti kako će na nju reagovati navijači Partizana.

Što se samog meča tiče…

Znali smo da će biti teška utakmica, Budućnost je organizovana ekipa, nezgodna, ima brzu kontru. Nedostajao nam je zadnji pas i ideja, a ulazak Leaonrda nam je dao ideju i živost. Ekipa se poboljšala posle penala, protivnik se otvorio. Nismo iskoristili šanse, ali sam zadovoljan ekipom. Nismo dali protivniku da se odmori, no… Ništa se još ne zna, čeka nas otvorena utakmica u revanšu, dodao je Đukić, a potom otkrio i taktiku za revanš:

Mi smo Partizan. Idemo po pobedu. Nismo ekipa koja će se zatvoriti, igraćemo isto i tamo, kao što smo igrali ovde. Držaćemo loptu i pravićemo igru. Očekuje nas otvorena borba. Tačno je, Partizan ima odlične igrače, ali mi poštujemo našeg protivnika i radićemo svih 90 minuta tamo. Rival jeste težak, ali se naša filozofija ne menja, istakao je Đukić, da bi potom prokomentarisao i šta ga najviše plaši:

Više me brine kad nema šansi. Bili smo uplašeni, ali to je ipak normalno, momci su mladi. Prva utakmica mnogo znači. Živimo od Evrope i moramo da budemo u njoj. Imali smo strpljenje… Ovakve utakmice imaju mnogo zamki. Svi očekuju da pobediš, a greške se plaćaju skupo. Zrelo smo igrali, nismo išli grlom u jagode, zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

 

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast igracima, navijacima i strucnom stabu za odlican pocetak u kvalifikacijama za Ligu Sampiona !!!
    PARTIZAN SAMPION !!! LIGA SAMPIONA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter