0
ATP

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda i Vojvodina ‘overavaju’ prolazak, Mladost mora da se pomuči

Objavljeno: 06.07.17 u 08:50

Događaj dana jesu kvalifikacije za plasman u Ligu Evrope.

Danas će, kao i prošlog četvrtka, Srbija imati tri predstavnika u ovim duelima.

Prvi će na teren izaći fudbaleri Mladosti i Vojvodine. Tim iz Lučana je kod kuće pretrpeo ubedljiv poraz od 3:0, te ga očekuje težak posao da u revanšu sa Interom iz Bakua. Taj duel počinje u 19 časova, a za direktan prenos se postarala Arena sport na čijem će trećem kanalu biti emitovana.

Radio televizija Vojvodine će u istom terminu prenositi duel Ružomberoka i Vojvodine koja je u Novom Sadu slavila sa 2:1. Novosađane danas očekuje dosta lakši posao od Mladost, ali zato i teži nego što će na Malti imati crveno-beli.

Crvena zvezda svoj meč igra od 20.30 na stadionu Hibernijansa protiv Florijane. Na zvaničnom sajtu Radio televizije Srbije koja je prenosila prvu utakmicu još uvek nema informacija o tome da li će biti prenosa revanša, odnosno u programskoj šemi nema utakmice Crvena zvezda – Florijana, kao i na Areni sport koja takođe prenosi mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ta televizija će emitovati prenose još jedne utakmice, duela Sarajeva i Zarije u prestonici Bosne i Hercegovine. Ta utakmica počinje u 20 časova i prenos ćete moći da pogledate na Areni 1. Tim iz Azerbejdžana je u prvoj utakmici pobedio sa 2:1.

Posle sinoćnjeg poraza od SAD u Svetskoj ligi, naši odbojkaši će večeras od 22.40 odmeriti snage sa Francuskom, a direktan prenos će biti na Areni sport 2.

Na Sport klubu će tokom većeg dela danas biti prenosi mečeva sa jednog od najvećih teniskih turnira – Vimbldona. U 14 časova bi trebalo da meč sa Čehom Pavlešekom počne Novak Đoković, Lajović i Federer igraju od 17.30, dok Aleksandra Krunić sa Bondarenko protiv Bertensove i Larsonove u ženskom dublu igra od 12.30. Jelena Janković u paru sa Vandevege igra protiv Barti i Delakve od 16.30.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter