4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROMETNO U HUMSKOJ: Posle Birčevića, još jedan nosilac igre napušta Partizan, ali stiže još bolja zamena? (FOTO)

Objavljeno: 04.07.17 u 13:53

Nema šta, Partizan će izgledati potpuno drugačije u predstojećoj sezoni.

Sa novim predsednikom, koji se još čeka, trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem i potpuno drugim timom, Partizan će imati novo ruho u narednoj sezoni.

Kao što je poznato, ekipu je već napustio Vilijem Hečer, sve je izvesnije da će to učiniti i Stefan Birčević, koji ima ponudu Galatasaraja, a sada se pojavila informacija da klub napustiti i centar Uroš Luković.

On će, prema informacijama iz domaćih i crnogorskih medija, sledeće sezone igrati za Mornar iz Bara koji se ozbiljno pojačava za predstojeće izazove.

FOTO: STARSPORT

Ali, već se spominje njegova zamena. U pitanju je bivši košarkaš crno-belih, koga su se lako odrekli, a prošle godine je odigrao fenomenalnu sezonu u Zadru. Radi se o Ivanu Marinkoviću koji je imao prosek od skoro 18 poena i šest skokova po utakmici.

Odličan je ‘pik-en rol’ igrač i u građenju igrača pod oba koša, a i vrlo je poenterski raspoložen zbog izražene visine i duže ruke u odnosu na svoje čuvare.

Podsetimo, Partizan je već doveo prvo pojačanje, u pitanju je Tom Vilson iz Australije.

0
0
4 Komentara
  1. Partizan je institucija,prvak Evrope.To se drugi klub ugasio pa postao fmp kojeg finansira premijer i pare sa Kosova.A dugovi cz su obrisani jer je u stecaju i kao takva je nestala ZAUVEK.kme,kme,kme.partizan moze biti i poslednji u ligi ali nestati nikad nece,ZAPAMTITE LIMENKE.Ko nema svoj klub navija za sve protiv Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter