0
Domaći fudbal

NESVAKIDAŠNJA SCENA NA PARTIZANOVOJ PROVERI: Fudbaleri CSKA bežali pred galopom razigranih konja (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.17 u 00:18

Dok se na glavnom terenu stadiona u Vildonu u Austriji igrao prijateljski susret između Partizana i CSKA iz Moskve, na pomoćnom terenu takođe je bilo uzbudljivo.

Partizan se danas iz Slovenije preselio u Austriju, gde je odigrao prijateljski meč protiv ‘Armejaca’ i izgubio ga je sa 3:0. Crno-beli su odigrali solidnu utakmicu, ali su greškama odveli sebe do ubedljivog poraza, koji neće previše boleti ukoliko se sve to ispravi do 11. jula i zvaničnog početka sezone.

Vrlo interesantan momenat desio se sredinom drugog poluvremena, iako nije imao mnogo veze sa fudbalom. Naime, na pomoćnom terenu stadiona Vildon, koji se nalazi odmah iza glavnog na kom se igrao meč, tokom većeg dela susreta boravili su – konji.

Ove životinje nisu ometale odigravanje susreta, dok u jednom momentu nisu pojurile i to baš na rezervne igrače Moskovljana. Komentator u prenosu je istakao da su fudbaleri bežali pred galopom konja, ali se sve dobro i bezbedno završilo. Kraći sprinterski trening nije na odmet.

Ovu zanimljivu situaciju i reakcije komentatora možete videti na 1:03:44 i 1:05:15 snimka, koji pogledajte OVDE.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter