0
Domaći fudbal

MIROSLAV ĐUKIĆ: Neka promašuju sada, doći će golovi! Greške golmana nisu bitne (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.17 u 22:11

Trener Partizana Miroslav Đukić nije previše očajavao posle niza grešaka svojih igrača i ubedljivog poraza od moskovskog CSKA rezultatom 3:0 (2:0).

– Ne možemo biti zadovoljni jer smo izgubili utakmicu, a ni prvim poluvremenom. NIsmo imali hrabrosti, ali sve je to trenažni proces. Drugo poluvreme je mnogo bolje, mnogo agresivnije i intenzivnije, dominirali smo i imali mnogo šansi, ali ih nismo iskoristili. Bili smo mnogo bolji i hrabriji, za razliku od prvog u kom nismo uspeli da pritisnemo protivnika – izjavio je Đukić posle meča.

Nije imao zamerku na propuštene šanse svojih igrača.

– Samo neka stvaraju šanse, doći će gol kada bude trebalo. U ovom periodu priprema to je normalno. Protiv ozbiljne ekipe imali smo tri ili četiri čiste situacije da damo gol i ima mnogo stvari sa kojima sam zadovoljan.

Prokomentarisao je i stanje igrača koji su tek stigli na pripreme crno-belih, najboljih strelaca Uroša Đurđevića i Leonarda da Silve Souze.

Đurđević je spreman, nije ni puno izgubio, jer se odmorio sedam dana. Leu će trebati više vremena, ali obojica su 40 minuta odigrali u visokom ritmu. Polako ćemo ih dovoditi u formu, jer su to dva igrača koja nama donose razliku.

Partizan je danas primio dva gola posle kardinalnih grešaka svojih golmana, ali je Đukić istakao da to u ovom momentu nije toliko važno.

– To se dešava i sve je to proces učenja. Sve nam to pomaže. Mislim da to u ovom periodu nije toliko bitno – izjavio je Đukić i napomenuo da će protiv Urala igrati oni igrači koji bi trebalo da počnu meč protiv Budućnosti 11. jula.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter