6
Domaći fudbal

UF: Podgoričani razbesneli Grobare!

Objavljeno: 28.06.17 u 00:05

Partizan će u revanš meču drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona gostovati u Podgorici 18.jula, ali izgleda da taj meč neće imati dobru uvertiru.

Ne pamti se kada je poslednji put Partizan gostovao ovako blizu u Evropi. Zbog toga se očekivao veliki broj navijača beogradskog kluba u Podgorici, ali…

Naime, Budućnost je navijačima Partizana obezbedila svega 700 karata. To nije dovoljno ni za Grobare iz Crne Gore. Šta tek reći za one iz Srbije i Republike Srpske koju budu želeli da dođu u prestonicu Crne Gore i pozdrave voljeni klub.

Jedina šansa je da se dođe do ulaznica za druge tribine putem trebovanja ili na blagajni. Domaćinu najmanje ide na ruku da navijači Partizana ostanu ispred stadiona. Kapacitet stadiona Pod Goricom je 12.500.

0
0
6 Komentara
  1. Ma to je sve jad malog i bednog kluba,koj nece da im pomogne da porastu.
    Grobari, ajmo lagano do srpske Podgorice, svratimo malo do Hrama, pa na stadion da pobrisemo milogorsku prljavstinu pre svega svojim brojem, pa i prezirom i kuliranjem na njihova krestanja i gluposti.
    I naravno,punjenjem na terenu.
    Samo opusteno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo se trebaju izbeci incidenti.Bolje da Grobari i ne idu u CG.Da izbegnu Varvari petardu,moraju ici na incidente kao i Zrinjski da bi se Partizan izbacio iz kvalifikacija.Buducnost je kvaliteta Zrinjskog i na terenu i van njega,slab a navijaci ekstremni.

    0
    0
    Odgovori
    • И за главне трибине. Свакако ће Партизан играти на домаћем терену.
      Гробари Подгорица

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter