0
Evrobasket

OSMESI POD OBRUČIMA: Bogdan bežao Teu po terenu, vežbao se izlazak iz bloka za Eurobasket (FOTO)

Objavljeno: 28.06.17 u 15:15

Sinoć je na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu završen košarkaški kamp Bogdana Bogdanovića koji je okupio najveće mlade talente regiona.

U kampu je učestvovalo 51 dečak i 13 devojčica, a Bogdan Bogdanović je po završetku izrazio zadovoljstvo košarkaškim umećem učesnika i naglasio kako će kamp nastaviti da se održava i u budućnosti.

– Želim da zahvalim i čestitam svim učesnicima kampa, bez vas ova nezaboravna dva dana ne bi bila moguća. Verujem da ćemo nastaviti da se družimo i u budućnosti, a da će kamp postati tradicionalno košarkaško dešavanje – izjavio je Bogdan za kraj.

Miloš Teodosić je jurio Bogdana, ali je as Fenerbahčea ipak uspeo da mu umakne uz pomoć mališana koji mu je uručio loptu na liniji 6,75. Ipak je bio na „domaćem“ terenu.

Jedan od partnera Bogdan Camp-a, kompanija Nike, pružila je mogućnost učesnicima da na treninzima testiraju najnoviju Nike Hyperdunk patiku.

Kamp i učesnike su svojom posetom podržali i proslavljeni srpski košarkaški reprezentativci Miloš Teodosić, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Milenko Tepić i Vladimir Štimac, bivši asovi Vladimir Radmanović i Dejan Tomašević, te treneri Vladimir Androić i Predrag Bata Zimonjić.

Za kraj prisutne ja izvedbom svojih najvećih hitova zabavio i poznati hip-hop bend THCF.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter