0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZ LIČNOG UGLA MILOŠA TEODOSIĆA: Poslao je Jokiću jasnu poruku oko igranja za reprezentaciju…

Objavljeno: 27.06.17 u 14:32

Miloš Teodosić osvrnuo se i na odluku Nikole Jokića oko nastupa na Eurobasketu, koju svi ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem isčekuju.

Teodosić je izneo svoje viđenje situacije navodeći lični primer iz situacije koju je imao sa CSKA. Moskovljani su, kaže Teo, zahtevali da ne igra za nacionalni tim, ali je on to uvek odbijao.

– Oni su to svake godine zahtevali od mene. Ali su znali moj stav: igraću svako leto! Osim ono kad sam bio povređen. I nisu mogli da utiču na moju odluku – ispričao je Teodosić novinarima.

– To je bila moja odluka, a on sada mora da preseče. Da donese odluku. I koju god da donese moramo da je poštujemo, jer Jokić je neko ko će dugi niz godina igrati za reprezentaciju. Sigurno bismo svi mi voleli da je on tu, ali na njemu je da odluči – poručio je Teo.

Kapiten našeg tima i prvi plejmejker istakao je da će još jedan izostanak, definitivno potvrđen, biti veliki hendikep za Srbiju. U pitanju je penzija Stefana Markovića.

– Kao kad je pre tri godine Nenad Krstić prestao da igra, a sigurno je bio najvažnija karika u celoj ekipi. Tako sada i Stefan. On je neko na koga se ova ekipa navikla. Dugo je tu, stvarno mnogo je dao ovoj reprezentaciji i to je ogroman hendikep. U stvari, veći hendikep od bilo kog mogućeg otkaza je baš to što Stefan ne igra – naglasio je najbolji organizator igre u Evropi, i dodao da će igrači koji su tu pokušati da nadomeste neigranje Markovića – rekao je Miloš Teodosić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter