0
Evroliga

FOTO: Starsport

STEFAN MARKOVIĆ ZNA NEŠTO: Mnogi će odahnuti kad Teo…

Objavljeno: 26.06.17 u 23:55

Sada već bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković govorio je za ruske medije o Milošu Teodosiću i njegovom mogućem odlasku u NBA ligu.

Cela Evropa se bavi temom Miloš Teodosić, hoće li Srbin postati najplaćeniji evropski igrač ikada, ili će se odlučiti za NBA ligu. O tome je govorio njegov saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj Stefan Marković.

– Mislim da je Teodosić spreman za američku ligu, posebno sa svojom vizijom, sposobnošću da organizuje napade i deli pasove. Kao ljubitelj košarke i njegov veliki navijač bi voleo da ga vidim da igra preko bare. Ipak, u NBA mnogo zavisi i od toga u kakvu sredinu odeš. Nisam tamo igrao, ali imamo primer drugih kvalitetnih evropskih igrača koji se nisu proslavili – rekao je Pefi za Championat.ru.

On je istakao da će mnogima lakunti ako srpski virtouz napusti Rusiju i Evropu.

– Naravno da bi uticao. Ne samo u VTB ligi, već bi i svi timovi u Evroligi odahnuli. Igrač njegovog kalibra godinama je pravio probleme rivalima, ali i u slučaju njegovog odlaska CSKA neće biti mnogo slabiji – zaključio je Marković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter