2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ SLOVENIJE: Đukić o kašnjenju Leonarda i novom štoperu…

Objavljeno: 26.06.17 u 21:16

Partizan vredno trenira u Moravskim Toplicama i sprema se za prvi meč kvalfikacija za Ligu šampiona protiv podgoričke Budućnosti, ali su tu i goruće teme van terena.

Jedna od njih je sada već veliko kašnjenje prve zvezde tima Leonarda da Silve Souze, čiji se dolazak očekuje narednih dana. O toj temi je govorio i trener Miroslav Đukić.

Leonardo je tip igrača kojem nisu potrebne duge pripreme da bi ušao u formu. Mi želimo da budemo kompletni što pre. Neki su imali utakmice, neki su bili na odmoru. Bitno je da zbog uigravanja što pre budemo svi na broju, jer je onda i rad daleko lakši. Moramo da napravimo igru, da se ukomponujemo i steknemo čvrstinu, a jake utakmice u Sloveniji će nam dobro poslužiti – rekao je Đukić za Novosti.

Govorio je iskusni stručnjak o dolasku Nemanje Mileića iz Belgije, evo i šta je rekao.

– Mi smo ga gledali, ali ne samo njega. Videćemo koliko je izvodljivo da dođe. Naš cilj je da se pojačamo na toj poziciji, ali ne žurimo jer imamo kostur tima – istakao je Đukić.

0
0
2 Komentara
  1. Sta kaže Đukić ,, Leonardo nije tip igrača kome trebaju pripreme,,,bolje je da priznate da vas Leonardo ništa ne pita,,i da mu nista nemozete,,,zavrće vas oko malog prsta,,, radi šta hoće,,,a zadržati ga ne možete,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter