0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PUNI SE CRNO-BELA KASA: Neočekivano – ozvaničena prodaja velike nade Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.17 u 19:43

Još jedan mladi igrač iz poznate Partizanove škole fudbala prodat je pre svoje 18. rođendana.

Dok navijači Partizana čekaju dolaske novih igrača za Ligu šampiona, kao i povratke nosilaca igre, Leonarda i Uroša Đurđevića, još jedan igrač prodat je Fiorentini, baš kao i Nikola Milenković.

U pitanju je Dušan Vlahović, mladi napadač, koji još uvek nije ni punoletan i u Partizanu se nije naigrao fudbala prethodne sezone.

FOTO: STARSPORT

‘Začkoljica’ je u tome što će transfer biti obavljen u ponedeljak, ali će se Vlahović vratiti u Humsku i tu ostati do januara 2018. godine, odnosno, do svog 18. rođendana. Tada će se pridružiti Nikoli Milenkoviću u Italiji.

Njegov transfer u ‘violu’ već se spominjao u ‘paketu’ sa Milenkovićem, a tada je bila aktuelna cifra od milion i po evra obeštećenja koje bi Fiorentina platila Partizanu.

Sada nije objavljena ta brojka, ali je svakako jasno da je posao sklopljen jer je vest objavljena na zvaničnom sajtu tima iz Firence.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter