0
Domaći fudbal

FOTO: FK BUDUĆNOST

PESIMIZAM VLADA U PODGORICI: Neverovatan peh zadesio Budućnost pred Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.17 u 23:15

Tačnije, niz pehova, ali je današnja povreda novajlije na debiju posebno potresla sve u redovima šampiona Crne Gore.

Budućnost je danas slavila u prijateljskom meču protiv Sutjeske u Nikšiću sa 2:0, ali je ipak izgubila nešto mnogo više.

Novo pojačanje Podgoričana koji je juče potpisao ugovor sa plavo-belima, defanzivac Dominik Korea, danas je već doživeo težu povredu i u redovima Budućnosti strahuju da bi mogao da propusti dvomeč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Korea će danas obaviti detaljne preglede, ali prve procene nisu obećavajuće. Povredio se pet-šest minuta pre kraja, nakon skoka, kada je protivnički igrač svom težinom pao na njega – izjavio je Dragan Kažić, trener Budućnosti posle današnjeg meča, a prenose podgoričke ‘Vijesti’.

Koliko juče je nastala ova slika sa potpisivanja ugovora Koree za Budućnost.

Takođe, povređen je i Milivoje Raičević.

– Tačno je, istina. Nismo jači nego što smo bili prošle sezone – priznao je Kažić.

Takođe, čekaju se pojačanja, ali i tu ima problema.

– Imamo problem u veznoj liniji i moramo to da rešavamo. Potreban nam je još jedan, možda dvojica fudbalera… naglasio je Kažić.

Kada se sve sabere i oduzme, Kažić nije optimista pred dvomeč sa Partizanom. Naprotiv…

– Partizan je veliki favorit zbog više faktora, mislim na njihovu seriju od 38 utakmica bez poraza kojom su završili prošlu sezonu, ali i uigranost, jer su za sada sačuvali ekipu. Mi praktično stvaramo tim. Prednost Partizana je i mnogo veći budžet, njima i kada ode neko mogu da reaguju brzo i dovedu skupljeg i kvalitetnog igrača… Situacija je komplikovana, ali ne predajemo se. Iskreno se nadam da ni oni neće biti u top formi i u tome tražimo neku našu šansu – zaključio je šef struke Budućnosti.

FOTO: SAVO PRELEVIĆ / FK BUDUĆNOST
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter