0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGAŠKA PIJACA: Želja je Crvene zvezde, ali je bliži ‘gradu mode’, Makabi i Barselona se ne šale

Objavljeno: 23.06.17 u 13:50

Sezona u Evroligi samo što je zatvorena, ali se klubovi već uveliko pripremaju za novu koja počinje sredinom oktobra, a najaktivniji su timovi koji su podbacili lani.

HotSport je sinoć došao do informacije da bi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić već tokom sledeće nedelje mogao da potpiše novi ugovor sa crveno-belima. Takođe, da tim sa Malog Kalemegdana u svojim redovima želi snažnog centra Patrika Janga. Ipak, Amerikanac je za sada daleko od Beograda. Naime, on je u Milanu gde ga očekuje operacija kolena. Oporavak će biti brz, ali Jang po svemu sudeći neće menjati grad. Navodno, postoji interesovanje Armanija, koji finansijski bolje stoji od šampiona Srbije, ali nikad se ne zna.

Dok se spekuliše o pojačanjima Crvene zvezde, Makabi iz Tel Aviva radi punom parom. Posle dve godine u ‘ponos Izraela’ se vraća Aleks Tajus. On je prethodne sezone nastupao za Galatasaraj, koji polako svi napuštaju.

Ne miruje ni Barselona. Posle Tomasa Ertela na pomolu je nova ‘bomba’. Katalonci u svojim redovima žele beka Baskonije Šejna Larkina.

Sa druge strane Evrope Fenerbahče je produžio ugovor sa Kostasom Slukasom,  dok Efes želi da angažuje Broka Motuma iz Žalgirisa. Pijaca je otvorena, vreme je da se otvore šlajpici…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter