0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOK PARTIZAN ČEKA: Budućnost u Podgoricu dovela pojačanje iz Superlige! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.17 u 13:50

Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice, koji se sastaju sa Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, doveli su svoje četvrto pojačanje ovog leta.

Budućnost ne gubi vreme i želi da što pre kompletira sastav, kako bi se on uigrao i na pravi način suprostavio Partizanu u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona. Zato je u Podgoricu stiglo četvrto pojačanje.

Posle Milana Mijatovića, Miljana Vladisavljevića i Ilije Tučevića, novi igrač plavo-belih je Risto Ristović, koji je potpisao ugovor na jednu godinu sa šampionom Crne Gore.

Ristović ima internacionalno iskustvo, pošto je bio član azerbejdžanskog Bakua, kiparskog AEL-a i kazahstanskog Okžetpesa, a u Crnu Goru dolazi iz Superlige Srbije, gde je igrao za OFK Beograd, Banat, Novi Pazar, Voždovac i Zemun.

– Znam da će ove godine crnogorska liga biti kvalitetnija i nadam se da ćemo ponoviti uspeh ekipe od prošle sezone – bilo je prvo što je rekao Ristović u novom klubu, a prenosi sajt cdm.me.

FOTO: STARSPORT

Prokomentarisao je kratko i ekipu Partizana, sa kojom će se sastati već 11. ili 12. jula u Beogradu.

– Očekuje nas težak posao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, izvukli smo odličnog protivnika, ali borićemo se do kraja, rekao je Ristović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter