0
Košarka

VESTI IZ TURSKE: Plejmejkerski dvojac Džekson- Marković na meti Efesa

Objavljeno: 17.06.17 u 19:00

Uprava Anadolu Efesa nakon debakla u polufinalu turskog šampionata napravila je velike planove o igračima i transferima.

Naredni cilj Efesa jeste kompletno sređivanje organizacionog dela. Posle Ertelovog odlaska u Barselonu, gotovo je sigurno da ni Džejson Grejndžer neće ostati.

Zanimljiv cilj za naredni tandem plejmekera trebalo bi da budu Aron Džekson- Stefan Marković, kako je potvrdio generalni menadžer Anadolu Efesa Alper Jilmaz.

– Jako smo blizu potpisivanja ugovora s Aronom Džeksonom. Možemo da dovedemo i Stefana Markovića, ali kao drugog plejmejkera, rekao je Jilmaz.

– Lista kandidata nam je poduža. Tu su Šejn Larkin, Ej Džej Roland, Darijus Adams… Svakako smo blizu završetku transfera, dodao je Jilmaz da sponenuti dvojac nije jedina meta.

Aron Džekson je samo dan posle osvajanja nove titule u VTB objavio da neće produžiti ugovor sa moskovskim CSKA, čime je završio petogodišnju saradnju.

Stefan Marković je još u pregovorima sa Zenitom oko produžetka saradnje, ali navodno postoje problemi jer klub nudi jednogodišnji, a srpski plejmejker traži višegodišnji ugovor. Za Stefana Markovića prethodno su bili zainteresovani Makabi iz Tel Aviva i CSKA, a od ranije i Barselona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter