2
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOLAN UDARAC ZA DELIJE POSLE FINALA: Dejan Radonjić progovorio o napuštanju kluba i razlogu (FOTO)

Objavljeno: 16.06.17 u 22:30

Posle slavlja i pehara, došao je red na konferenciju za medije.

Crvena zvezda je današnjom pobedom stigla do trećeg trofeja u sezoni.

Uoči duela sa FMP-om su se navijači šampiona Srbije i Jadrana obradovali vestima iz Španije da je Priđoni preuzeo Baskoniju uprkos želji tog kluba da angažuje crnogorskog stratega. Ipak, ono što je nakon duela rekao novinarima Radonjić uopšte nije optimistično za pristalice Zvezde koje su imale i poruku podrške strategu tima.

– Pravno gledano, više nisam trenrer Zvezde. U okolnostima u kojima smo nije realno da se razgovara o produžetku saradnje, to niej problematika želja. Nije sporno da je ima. Nije nepoznato da smo čitave sezone imali dosta problema. Neko vreme je već potrošeno, treba da se vidi u kojem će pravcu sve da ide, ja se nadam u dobrom. Mislim da sam bio jasan, u ovim okolnostima nije realno da se pregovara o produžetku saradnje.

Dejan Radonjić je takođe izjavio da nije siguran da li su svi igrači Zvezde primili kompletnu četvrtu platu, kao i da on još uvek nije dobio celu treću. Finansijsk problemi bi mogli da stanu na put saradnji crnogorskog stratega i crveno-belih.

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić.

0
0
2 Komentara
    • Pa pitaj prvo tvoje grobare kolika im je plata i de su im pare kad im država dala 3sponzora,umesto da ulaže u Zvezdu kao što su nekad davali partizanu i šakom i kapom, e pa gospodo vreme je da sad malo daju i Zvezdi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter