0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNI KOLAPS: Novi Pazar proglasio bankrot!

Objavljeno: 15.06.17 u 17:07

Uprava kluba predala je gradskim vlastima u Novom Pazaru predlog o proglašenju bankrota doskorašnjeg Superligaša.

FK Novi Pazar oglasila se saopštenjem u kom navodi da su oni želeli da reprogramom duga po ratama prema bivšim igračima, želeli da nastave da učestvuju u Prvoj ligi Srbije i tako se već sledeće sezone vrate u najviši rang, ali da nekadašnji članovi kluba to nisu želeli da prihvate.

– Uprava je učinila sve da Novi Pazar nastavi takmičenje u Prvoj ligi Srbije, sa ambicijom da se taj kolektiv odmah vrati u Super ligu, a spremnost da učestvuje u izmirivanju obaveza prema poveriocima pokazao je i Grad Novi Pazar.

Međutim, većina poverilaca, kao i igrači kojima se duguje, nisu prihvatili plan i dinamiku izmirivanja obaveza u ratama, već su tražili da odmah budu isplaćeni. U datim okolnostima, to je nemoguće i za mnogo veće klubove od našeg.

Među poveriocima su i nazovi sportski radnici, koji su nas tužili i na volšeban način dobili sudske sporove, jer posle odlaska u penziju nisu ostali da u klubu rade za platu. Ovo nije jedini primer. Narednih dana ćemo o svakom pojedinačnom slučaju sa ovakvim poveriocima obavestiti javnost, kako bi iskreni ljubitelji kluba stekli pravu sliku o najnovijim dešavanjima i teškoj odluci, koju smo doneli – stoji, između ostalog, u saopštenju FK Novi Pazar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter