1
Evrokup

POSLE NE BAŠ LEPIH VESTI ZA GROBARE: Stigla jedna lepa, evo u kakvom društvu su crno-beli (FOTO)

Objavljeno: 14.06.17 u 15:46

Posle odlaska predsednika kluba Nikole Pekovića u Humsku je stgila lepa vest koja će obradovati sve ljubitelje košarke kojma je srce crno-belo.

Posle epizode u FIBA Ligi šampiona, Partizan je doneo novu odluku, a ona glasi da će crno-beli sledeće sezone nastupati u Evrokupu. Danas je iz sedišta ECA stigao spisak svih učesnika drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja. Naravno, na njemu je Partizan, a sa Jadrana su još tu Cedevita i Budućnost.

Osveženje je povratak Francuza u ECA takmičenje, ali i pozivnica timu iz Andore. Naravno, reč je o klubu Morabanka koji se takmiči u Endesa ligi, ali pod zastavom Andore.

Evo spiska svih timova koji će naredne godine igrati u Evrokupu:

0
0

1 Komentara

  1. Komentar…nema tu sta cudmo jednostavno coven je hteo da kuoi klub nisu my dali her je us njega I raznjatovic.I bio je tu toliko koliko I otisao.svi su bilo orotiv njega the se ne zalaze the ovo the ono. nije lako voditi klub ta figura predsednika nije laka pogotovo za kosarkase sa imenom on I imaju sjajne karijere Ali bez skole bez prakse u biznisu .dzaba ti ime nista nemoze sa njim I 91 kada smo osvoliki kup sampiona nije kicanovic vodio klub vec nikcevic coven iz biznisa zna da namakne pare.ovu igraci bi na ime mogli da divide igrace mlade kao sto je kicanovic radio .Ali pobrkani su loncici.sto divac u America radio sz igracima pa zna se ko he vlasnik.tako je I Dada mnogo vaznije ko CE traziti pare I praviti buzdet a onda cemo mako sa igracima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter