0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN POZIVA: Grobari, potrebni smo Mitroviću, Stojkoviću i drugovima!

Objavljeno: 10.06.17 u 13:00

Partizan je ove sezone osvojio duplu krunu, a crno-beli žele da slavljeničku atmosferu prenesu i na stadion „Rajko Mitić“, gde reprezentacija Srbije dočekuje Vels.

Srbija bi pobedom napravila jedan od ključnih koraka za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, što su u Partizanu prepoznali i uputili apel navijačima koji prenosimo u celosti:

„Već petnaest dana crno bela Srbija slavi duplu krunu koju su osvojili fudbaleri Partizana. Sutra je dan kada se ta pozitivna energija, spoznaja pobede i uspeha, treba preseliti na tribine stadiona, na kome naš nacionalni tim igra jedan od odlučujućih susreta kvalifikacija za svetsko prvenstvo. U meču protiv reprezentacije Velsa, Mitrović, Tošić, Rukavina, Stojković, Obradović, Fejsa, Natasić i drugovi računaju na nas i našu podršku.

FK Partizan poziva sve svoje navijače da dođu na meč, podrže Srbiju u borbi za Rusiju jer, važno je da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi. Jedan tim, jedna reprezentacija, jedna zemlja, Srbija.

Srbija- Vels nedelja 11.06. u 20.45″

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter