0
Fudbal

FOTO: Twitter, Bayern & Germany

BAJERN PRODAJE IGRAČE: Velika imena odlaze za po 30 miliona evra

Objavljeno: 05.06.17 u 22:10

Kako je preneo nemački ‘Bild’ uprava minhenskog Bajerna planira da proda dvojicu fudbalera ovog leta- Renata Sančesa i Daglasa Koštu.

 

Sančes je prošlog leta stigao iz Benfike za veliki novac, plaćen je oko 35 miliona evra, ali nije ispunio očekivanja. Činjenica je i da je veoma mlad, ima svega 19 godina, ali izgleda da Bajern očigledno nema vremena da sačeka njegov potpuni razvoj.

Planiraju da ga prodaju, a prvi u redu za njegov potpis stoji Mančester junajted. Žoze Murinjo je još letos želeo da ga dovede na ‘Old Traford’, ali je Bajern bio brži.

Za Koštu je veliko interesovanje pokazao Totenhem. Poketino veoma ceni sjajnog Brazilca, a sada će imati i priliku da ga angažuje, kako je izvesno da Košta neće produžiti ugovor sa ‘Bavarcima’, te je slobodan da ide.

Procenjuje se da će i za Sančesa i za Koštu Bajern tražiti po 30 miliona.

Karlo Anćeloti je u svojoj debi sezoni na klupi Bajerna osvojio ‘samo’ titulu u Nemačkoj.

U Ligi šampiona je poražen u četvrtfinalu od Reala, koji je potom i osvojio trofej u tom takmičenju, dok je u kupu poražen od Dortmunda u polufinalu, Borusija je takođe osvojila kasnije to takmičenje.

Nema sumnje da će Bajern osim oslobađanja igrača dovesti pojačanje ovog leta, naime, već su dogovorili transfere Niklasa Zilea i Sebastijana Rudija iz Hofenhajma.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter