0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBAVEZE NA ‘TRI FRONTA’: Vojvodina prva krenula sa pripremama

Objavljeno: 04.06.17 u 16:49

Posle manje od dve nedelje odmora, Novosađani nastavili sa radom.

Juče je odrađen prvi trening u FC ‘Vujadin Boškov’ u Veterniku pred nastupe na tri fronta.

Čak 39 fudbalera prisustvovalo je prozivci Radoslava Bataka, a među prisutnima nije bilo Dejana Melega, Milana Lazarevića i Lazara Zličića koji su sa mladom, odnosno reprezentacijom Srbije ispod 20 godina.

Predsednik Dušan Mijić je obavio razgovor sa Darkom Puškarićem, Sinišom Babićem i Aleksandrom Paločevićem koji su se takođe pojavili na okupljanju ali nisu trenirali sa ekipom. To su igrači kojima je istekao ugovor sa superligašem.

Nekoliko igrača je priključeno u prvi tim sem Nemanje Subotića, na probu su stigli Mahir Karić iz Olimpika, Luka Vujanović iz Lovćena, desni bek Slavko Lukić koji je došao iz Fljamurtarija, Velimir Stanković napadač Huskvarne, vezista Proletera Milan Mirosavljević i još nekolicina fudbalera.

Igrači Vojvodine će u Novom Sadu biti do 8. juna, a potom će otići na Zlatibor gde će obavljati glavni deo priprema za iduću sezonu u trajanju od 0 dana. Protivnici na pomenutoj planini biće Jedinstvo Putevi (9.6.), Zeta (14.6.) i jedan nepoznati protivnik sa kojim će igrati 11. juna.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]IGRAČI VOJVODINE NA POČETKU PRIPREMA: Nikola Perić, Marko Kordić, Emil Rockov, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Dženan Bureković, Emir Lotinac, Nikola Kovačević, Bogdan Planić, Mario Maslać, Filip Babić, Marko Vukasović, Marko Đurišić, Darko Jović, Dušan Jovančić, Luka Vujanović, Slavko Lukić, Džosef Bempah, Mahir Karić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Nemanja Subotić, Velimir Stanković, Milan Spremo, Petar Mićin, Milan Mirosavljev, Aleksandar Mesarović, Frensis Afrijie, Kevon Lambert, Miloš Zlatković, Mihajlo Nešković, Momčilo Dulović, Mitar Ćuković, Mladen Devetak, Miloš Zličić, Kristijan Živković i Marko Bogojević.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter