0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVE REČI ĆE IM OSTATI UREZANE: Marko Nikolić se oprostio od šampiona Srbije (FOTO)

Objavljeno: 02.06.17 u 11:35

Srspki stručnjak će nakon velikih uspeha karijeru nastaviti u Mađarskoj.
Sledeća stanica na ‘trenerskom putu’ Marka Nikolića biće Videoton.

Došao je u Humsku kada Partizanu nisu ‘cvetale ruže’, znanto podigao formu tima i iskoristio jedinu šansu od kako je seo na klupu crno-belih da prestigne Crvenu zvezdu na tabeli. Uspeo je da dođe do šampionskog pehara u Superligi, isto uradi u Kupu Srbije i iz Partizana ode kao pobednik.

Veliki posao je iza Nikolića koji će sa radom nastaviti u Videotonu, ali nije otišao bez pozdrava. On je uputio specijalnu poruku svojim dojučerašnjim igračima u kojima je akcenat bacio na to da je ponosan na njih i sve ono što su zajedno učinili tokom prethodnih meseca.

– Šampioni, večna zahvalnost za sve što ste uradili ove godine. Ponosan sam na svakoga od vas. Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama. Nemoguća misija je uspešno završena. Moj telefon je svakome od vas uvek otvoren, za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sledećeg puta, napisao je Nikolić.

Još uvek se ne zna ko će zameniti ovog stratega na klupi crno-belih pred pripreme za kvalifikacije na evropskoj sceni.

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter