2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUGI NISU IMALI OVU ČAST: Partizan se u sitne sate na dirljiv način oprostio od Marka Nikolića (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.17 u 00:10

Treneri su dolazili i odlazili iz Partizana, ali je malo ko dobijao ovakve oproštajne poruke na zvaničnim nalozima putem društvenih mreža.

Iako je još juče Marko Nikolić dogovarao pojačanja za sledeću sezonu i mislima u potpunosti bio u Humskoj, danas je već daleko od Partizana, jer je odlučio da podnese neopozivu ostavku na mesto trenera i prihvati Videotonov ‘poziv koji se ne odbija’.

Novac koji nikada ne bi mogao da dobije u Srbiji, zaradiće u komšiluku za trogodišnji ugovor i biće deo projekta kluba koji je ‘mezimac’ mađarskog premijera Viktora Orbana.

Mišljenja navijača su bila oprečna, ali su svi morali da prihvate izbor Nikolića i okrenu se budućnosti.

No, makar još jednom, Partizan je kasno večeras posvetio pažnju Marku Nikoliću i emotivnom porukom na Tviteru se pozdravio sa mladim stručnjakom.

– Velikom Marku Nikoliću, koji nam je svima dokazao da su ‘čuda moguća’ želimo sreću u nastavku karijere. Humska za tebe ostaće uvek otvorena – napisano je večeras na Tviter nalogu FK Partizan.

Kao omaž treneru koji je Partizanu doneo duplu krunu i večerašnja 95. emisija ‘Partizanovog vesnika’ nazvana je po ‘Velikom Marku‘, pa mu je posvećeno i nekoliko minuta hvalospeva, koje je on nesumnjivo zaslužio.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0
2 Komentara
  1. Marko Nikolic je vratio titulu tamo gde joj je i mesto, da je postojala i jos neka plasticna titula, ili na papiru nacrtana, ni to Zvezdi ostavio nebi da je osvoji, sad upravo pamet u glavu u izboru trenera, a u bliskoj buducnosti, najverovatnije eto Marka opet na klupi Partizana, a do tada komsinice nakupuj sampone, jer doci ce neko da ti opet napravi SOK na terenu, i tvom i svom. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter