1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U HUMSKOJ: Marko Nikolić odlazi iz Partizana?!

Objavljeno: 31.05.17 u 09:12

Kako domaći mediji javljaju, veoma dobra ponuda iz Mađarske bi mogla da rastuži navijače crno-belih.

Jedna od ‘pozicija’ na kojoj će Partizan očigledno morati da se pojača ovog leta jeste šef struke.

Mađarski Videoton je ‘zagrizao da na ‘kormilo’ svog tima postavi trenera šampiona Srbije, Marka Nikolića. Ovaj klub gaji posebne simpatije prema crno-belima imajući u vidu da tamo trenutno nastupaju Danko Lazović i Marko Šćepović, dva bivša napadača Partizana.

Pojavile su se informacije da se samo čeka momenat kada će Marko Nikolić ozvaničiti posao u Mađarskoj, kao i da je strateg tima iz Humskog u komšiluku već dogovorio sve uslove, te de je njegov skoriji odlazak sve izvesniji.

Nikolić je napravio podvig ove sezone sa Partizanom, preuzeo je tim od Ivana Tomića, uspeo da izađe iz vrlo loše forme, nekoliko kola pre kraja prestigne Crvenu zvezdu koja je tokom skoro celog prvenstva bila prvoplasirana i osvoji Superligu, kao i Kup Srbije.

Kako HotSport saznaje, još jedan klub iz komšiluka je zainteresovan za usluge Nikolića. To je slovenačka Olimpija koja bi želela da vrati srpskog trenera u svoj stručni štab.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter