2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda ‘stotkom’ demolirala Borac, a Radonjić je uradio nešto što nije nijednom ove sezone (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.17 u 19:59

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac iz Čačka rezultatom 111:56 u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije.

Crvena zvezda još jednom je demonstrirala svu svoju moć i bez puno muke razbila Čačane, koji su pre samo četiri dana žestoko namučili Partizan na svom parketu i čak imali šut za produžetak.

Šampion Srbije i Jadrana večeras je već u prvom poluvremenu stekao 36 poena prednosti, a do kraja stigla do plus 55 i slavila sa 111:56. Svaki komentar o igri i dešavanjima na parketu dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ bio bi suvišan.

Dejan Radonjić dao je šansu svim igračima, a posebno navijače raduje da su konačno veći priliku dobili Dobrić, Simanić i Rakićević, koji su celu poslednju četvrtinu proveli u igri.

Upravo Ognjen Dobrić i Branko Lazić bili su najefikasniji sa po 19 poena, dok je Čarls Dženkins imao 14. U ekipi Borca Marko Marinović je bio najbolji sa 15 ubačenih koševa.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Ono što je posebno zanimljivo, prenosi naš izveštač iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, je to da je Dejan Radonjić po prvi put ove sezone seo na klupu u finišu utakmice.

Poznato je da strateg crveno-belih uglavnom utakmicu vodi na nogama i energično prati svaki napad. Ipak je krajem meča dao sebi ‘oduška’ i odmorio na klupi.

FOTO: HOTSPORT
0
0
2 Komentara
  1. Dingos pravi i pravi vodja velikog kluba sa velikim manirima…..bez urlika i neartikulisani krikova….koji karakterisu zov dzungle i plemena i niskih strasti.KK Velikan sa Malog Kalemegdana istorija srpske kosarke i temelj svega sto se desilo poslije….

    0
    0
    Odgovori
  2. Tempiranje forme za pravi terenutak…KK.Crvena Zvezd….protiv makabizana i makabizacije Srbije i crno belog zla…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter