3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE GROBARA: Evo kako su navijači reagovali na smenu Nikolića i ime prvog kandidata (FOTO)

Objavljeno: 31.05.17 u 19:29

Jedan deo simpatizera Partizana raduje se Ilici Stolici na klupi Partizana, dok drugi deo smatra da nije dorastao tom zadatku.

Teška je i uvek vruća klupa Partizana. Mnogi treneri su se na njoj ‘istopili’ i jednostavno ih je ‘pojela’. Nije lako, to je pokazao prvi mandat Marka Nikolića u Humskoj, a već u drugom pokazao je da je dorastao zadatku.

Kao prvi kandidat za njegovu zamenu za sada figurira Ilija Stolica, čovek koji je indirektno doneo Partizanu prvo mesto u Superligi pobedom nad Crvenom zvezdom u svojstvu trenera Voždovca.

Iako su mnogi odobrili njegovo preuzimanje šampiona Srbije, ipak, i dalje postoje oni koji smatraju da je crno-bela klupa prevelika za Stolicu.

Reakcije na društvenim mrežama bile su različite, evo samo nekih od njih:

0
0
3 Komentara
  1. I dok se mi ovde prezirem oko gluposti, bićemo međusobno, ispred hrama, albanci organizuju predstavu u domu sindikata, kako Srbin siluje albansku. U sred Beograda, performans, da su Srbi zločinci, jer skoro da ih nema na Kosovu i Metohiji. A mi ćemo da se tamnimo međusobno, zbog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nisi budala bio bi smesan! Pati ganci,umri!
    Stolica jeste vrlo talentovan trener. Pokazao je to i protiv cz i protiv Partizana. Medjutim, ne poseduje neophodno medjunarodno iskustvo a ni domace mu je dosta kratko. Dosta zavisi i od kvaliteta tima saradnika. Da barem ostanu dvojica iz Nikolicevog tima,oni kljucni. Iskreno, tuzan sam zbog odlaska M, Nikolica i molim boga da Stolica uspe. Stalno mi se prividja Ivan Tomic…. Divan covek,po svemu odan Klubu,ali nekako imam gorak ukus u ustima sta se desilo sa njim. Jednostavno covek nije uspeo a ni znao da pripremi tim ni fizicki ni takticki…. Neka nam je bog na pomoci.
    Ja bih pre uzeo Vermeza, ne znam zasto su to prevideli,covek je slobodan. Poseduje iskustvo, dva puta je radio u Klubu, nas je igrac i trener…. Jedino ako nije alav i da trazi velike pare. Ko zna sta je u pitanju.
    Ja se bojim da i najbolji igraci ne krenu u egzodus jer gube trenera kod kojeg su imali veliku podrsku,poverenje i ozbiljan napredak. Ipak,srecno Stolici i Partizanu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter