2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I SA ZAPADA STIŽE ODGOVOR TERZIĆU: Pao je mnogo nisko i valja se u sopstvenom blatu!

Objavljeno: 28.05.17 u 17:13

Posle saopštenja Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, stigao je odgovor Zvezdanu Terziću i sa zapada.

Zvezdan Terzić najavio je akciju protiv Slaviše Kokeze i FSS, ali su iz srpske kuće fudbala odmah uzvratili kontrom, kako bi predupredili takve napade.

Par sati posle saopštenja iz FSR Istočne Srbije koje je potpisao predsednik Novica Tončev, stigao je u redakcije beogradskih medija odgovor Terziću i iz FSR Zapadne Srbije, na čelu sa predsednikom Brankom Stojkovićem.

Prenosimo ga u celosti i bez izmena:

– Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje i evidentno lošu kadrovsku politiku, koja je za rezultat dala jednu veoma neuspešnu sezonu.

U istoriji velikih klubova, nezabeležen je način na koji Zvezdan Terzić komunicira sa javnošću, pozivajući ispred kluba na linč, a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu zvezdu doveli u situaciju da kao klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca. Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstvenom blatu, zahtevajući da na čelo fudbalske organizacije dođe čovek isključivo po njegovom izboru, spreman da radi u interesu Zvezdana Terzića, a ne srpskog fudbala.

Gotovo je tužno da čovek protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u srpskom fudbalu, svojim primitivnim istupima protiv Saveza, klubova i pojedinaca, napada i vređa i ono što je trenutno najsvetlije u našem fudbalu – Milorada Mažića i njegov tim.

I umesto da prihvati odgovornost za novi krah i preranu eliminaciju na međunarodnoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivce pronađe tamo gde ih nema – stoji u saopštenju FSRZS.

0
0
2 Komentara
  1. BRAVO GDINE STOJKOVIĆU …PRAVO U SRCE UDARATE I VI I TONCEV…SKLONITE SA GRBACE OVU FUDBALSKU KRIMINALNU LOPOVSKU SRAMOTU OD TERZIĆA…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter