0
Fudbal

EPILOG INCIDENTA U PODGORICI: Budućnost kažnjena, ali pitanje šampiona i dalje zavisi od njih

Objavljeno: 26.05.17 u 18:34

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore ipak je odlučila da ne oduzme bodove „plavima“, već ih samo suspenzijom stadiona i zabranom gostovanja.

Nakon što su navijači Budućnosti, popularni Varvari, izazvali prekid na utakmici sa Mladošću činilo se da bi ovaj incident mogao da košta njihov klub titule. 

BURAN FINIŠ ŠAPIONATA U CRNOJ GORI: Budućnost zbog navijača gubi titulu za ‘zelenim stolom’!

Spekulisalo se da će pored registrovanja utakmice službenim rezultatom u korist Mladosti, Budućnost mogla biti kažnjena i sa oduzimanjem određenog broja bodova, no to ipak nije bio slučaj.

Disciplinska komisija FSCG, zanila je podgorički klub suspenzijom stadiona u narednih šest utakmica, kao i zabranom gostovanja njihovih navijača na takođe šest mečeva.

Ovo praktično znači da će Budućnost u poslednjem kolu ipak sama odlučivati o svojoj sudbini, jer uprkos tome što ima isti broj bodova kao Zeta i Mladost (54)  ima bolji skor u duelima sa direktnim rivalima za titulu.

Pogoričani bi tako pobedom u poslednjem kolu nad poslednjeplasiranim Jedinstvom ipak došli do titule šampiona Crne Gore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter