18
Košarka

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Igrač Spartaka podržao Partizan protiv ‘FMP-a 1 i FMP-a 2’!

Objavljeno: 25.05.17 u 22:04

Krilni igrač poraženog tima večeras u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ govorio o tome za koga će navijati u završnici Superlige.

Đorđe Tresač je poželeo Partizanu da osvoji titulu, ali je dodao i jednu konstataciju.

Tresač je bio jedan od najboljih večeras na utakmici Partizana i Spartaka, postigao je 19 poena koji nisu u velikoj meri pomogli Subotičanima za izbegavanje ubedljivog trijumfa.

Posle utakmice u kojoj je gostujući tim sa severa Srbije ubeležio 10. neuspeh ove sezone, Tresač je FMP i Crvenu zvezdu nazvao ‘FMP 1 i FMP 2’:

– Nema šta puno da se kaže o utakmici, za njih je ovo verovatno bio lakši trening. Nismo uspeli da ih iznenadimo na početku kao u Subotici, sada su ozbiljno ušli u meč. Želim Partizanu da osvoji titulu, svejedno protiv FMP 1 ili FMP 2, izjavio je košarkaš Spartaka.

Još od 2011. godine traju ‘prozivke’ navijača crno-belih na račun Zvezde zbog uzimanja imena ‘pantera’ Crvenoj zvezdi zbog vraćanja dugova, ali se 2015. godine sve vratilo na svoje mesto.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0
18 Komentara
  1. Koliko si novaca dobio da ovajo nesto kazes, glas ti drhti dok pricas i najmanje dete bi shvatilo da ti je govor pripremljen i narucen !

    0
    0
    Odgovori
  2. A sto je potpuno iregularno, i FMP1 i FMP2 igraju u Superligi Srbije sto je direktan sukob interesa a KSS se pravi blesav,podrzavajuci ocigledno nezakonitost . I sad pa nekome ,molim vas, smeta,to je skandal,sto se ukazuje godinama na to.A to je tek skandalozno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter