0
Domaći fudbal

ZASLUŽENA PAUZA: Dok igrači odmaraju, uprava Surduličana vrši pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 24.05.17 u 16:49

Nakon burnog završetka sezone i izuzetnog zalaganja kojim su došli do dobrih rezultata u plej-autu, prvotimci Radnika otišli su na zasluženu pauzu.

Start naredne sezone za surduličke superligaše trebao bi da bude 14.jun, kada će se krenuti prozivkom igrača i pristupiti pripremama za sezonu 2017/18 najelitnijeg ranga takmičenja.

Druženje sa najboljima u srpskom fudbalu Radnik planira da nastavi drugačije no u ovoj godini. Kako je stav kluba da nastavi saradnju sa sadašnjim trenerom i čitavim stručnim štabom, da produži ugovore sa aktuelnom postavkom igrača i dovede nekoliko ključnih pojačanja, planovi su nikako drukčiji od napadanja gornjeg dela tabele Super lige Srbije.

Dok traju dani pauze, paralelno kreće i uredjenje stadiona. Najpre se krenulo sa sredjivanjem travnate površine, zamenom oštećenih delova, a sve u skladu sa kalendarski predvidjenim terminima za razne tretmane podloge za igru. Sve aktivnosti sprovode se uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima, ali sve mora biti gotovo do početka naredne sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter