3
ATP

SPORT NA TV: Hoće li Partizan osvojiti potreban bod ili će Mladost iz Lučana postati simpatična Delijama?

Objavljeno: 21.05.17 u 08:58

Prebogat sportski program je danas pred nama, a naravno u centru pažnje je poslednje kolo Superlige Srbije kada ćemo zvanično dobiti novog šampiona države.

Naravno, Partizan je na samo korak od ostvarenja sna i prelaska cilja. Čak i malo saplitanje, to jest nerešen ishod doneo bi veliko slavlje u Humskoj, a malo je verovati da Mladost u Beogradu na dan fešte može više od toga da uradi. Ako se desi senzacija, onda bi sve oči bile uprte ka stadionu ‘Rajko Mitić’ gde Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša.

Crveno-belima iz Beograda danas igra samo poraz Partizana. Biće to za četu Boška Đurovskog teška psihološka igra. Jasno je da ako večiti rival brzo povede da to može da se odrazi i na samu želju fudbalera našeg najtrofejnijeg tima na terenu. Oba meča na programu su od 18.30 na Areni sport, s tim da je Partizan na ‘kecu’, a Zvezda na ‘četvorci’.

Kada je domaći sport u pitanju tu nije kraj. Od 16 časova, kao uvertira za fudbal’, očekuje nas tenisko finale u Rimu. Đoković se za drugi trofej ove sezone bori sa Aleksandrom Zverevim. Srpski as je zasijao juče protiv Del Potra u nastavku četvrtfinala, a onda je ‘isprašio budućeg broja jedan’ Tima. Duel finala Mastersa u Rimu možete da pogledate na Sport klubu.

Na istom kanalu nas čeka i najvažnija košarkaška utakmica dana, puna srpskih predstavnika. U finalu Evrolige Fenerbahče igra protiv Olimpijakosa. Prenos je od 20 časova, a mi ćemo videti da li Željko Obradović može do devete titule prvaka Evrope kao trener.

Sport klub nam danas donosi i poslednje kolo Premijer lige, to jest borbu Mančester sitija, Liverpula i Arsenala za plasman u Ligu šampiona. Prvak Engleske je odavno poznat, to je ekipa Čelsija. Takođe, danas nas čeka rasplet i u španskoj Primeri, a Realu je potreban bod protiv Malage kako bi se okitio krunom. Sa druge strane Barselona kao i Crvena zvezda čeka da Malaga uradio ono što je protiv nje i pobedi ‘kraljevski klub’, za senzaciju veka.

Na Areni sport mogli bi smo da vidimo drugo slavlje Juventusa u samo nekoliko dana. Naime, ‘Stara dama’ ako danas savlada Krotone postaće novi šampion Italije. Da se to ne dogodi potrebno je čudo, a u njega veruje samo Roma. Takođe, tu je i završnica Hrvatske lige, a Rijeka bi danas pobedom definitivno overila titulu u HNL-u, dok se Dinamo nada izneneđenju i šansi da u poslednjem kolu na Maksimiru napravi iznenađenje.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter