4
Domaći fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu Superlige dočekuju ekipi Radničkog iz Niša a pred ovaj meč svoj komentar je dao napadač iz Gane.

RIČMOND BOAĆI: Nikad nisam video ovakve navijače, radujem se prvom derbiju na stadionu Partizana

Objavljeno: 20.05.17 u 20:28

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu Superlige dočekuju ekipi Radničkog iz Niša a pred ovaj meč svoj komentar je dao napadač iz Gane.

Boaći je uoči odlučujućeg meča sa Nišlijama govorio o koliko njemu i njegovim saigračima znači podrška navijača, izrazivši čvrsto uverenje da će ekipa ostvariti pobedu u nedeljnoj utakmici.

-U nedelju ćemo pobediti. Verujem u svoju ekipu i u sebe, odlično se spremamo, naporno radimo i ne postoji razlog da ne bude tako. Pobedićemo i zbog naših navijača koji nas sve ove vreme bezrezervno podržavaju. Verujem u snagu koju nam oni sa tribina daju. Nikada nisam video ovakve navijače koji daju sve klubu i to me tera da na terenu budem još bolji i da dam svoj maksimum zbog njih. Ništa nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj utakmice u nedelju, sve je moguće-, rekao je Boaći.

Napadač crveno-belih naglašava da je ovaj meč značajan za Zvezdu zbog samopouzdanja pred finae Kupa, a posebno ga raduje što će imati priliku da iskusi igranje i na stadionu Partizana.

-Pobeda u poslednjem meču u prvenstvu pomoći će nam da u dobrom raspoloženju i sa mnogo više samopouzdanja uđemo u pripremu za finale Kupa. Kao posledica toga i na terenu ćemo biti agresivniji i uspešniji i čvrsto verujem da ćemo pobediti u finalu. Biće to prvi derbi koji igram na Partizanovom stadionu i readujem se tome. Oni će kao domaćini osećati mnogo veći pritisak jer će morati da se postaraju da ne odnesemo trofej sa njihovog stadiona, ali ne verujem da će im to poći za rukom- izjavio je Boaći i dodao da neće biti zadovoljan ukoliko ne dođe do brojke od 15 golova. Za ispunjenje cilja neophoda su mu još dva pogotka.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog na programu je u nedelju od 18:30. Ulaz na stadion „Rajko Mitić“ biće slobodan, pa se očekuje veliki broj navijača.

0
0
4 Komentara
  1. Boaći se ne služi istinom! On je bio četiri godine rezerva u Italiji, znači nije došao odmah iz Afrike u Zvezdu, pa je imao prilike da upozna ili da čuje za navijače Rome, Lacija, Intera, Milana, Juventusa, Sampdorije, Fiorentine i drugih, kojih na utakmicama. ima u proseku po desetak puta više nego, zvezdinih. Nisu navijači Zvezde (čitaj „delije“) nikakvi inovatori i utemeljivači nekih trendova u navijanju, već samo imitatori i loše kopije talijanskih, engleskih i drugih navijača. Uglavnom, svuda je isto, navijačke pesme, koreografija, dimne bombe i skandiranje slogana. Znači, nisu u pitanju nikakvi drugi sadržaji nego Boaći pokušava da kupi „delije“ dodvoravajući im se. Stara škola, to je naučio u Italiji. Kad već nije efikasan, +ajde da bude malo lukav!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je Blazo. Ja sam partizanovac ali delim tvoje misljenje. Na svaki dati gol promasio je 3,5 golova,to kaze neumoljiva statistika.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ova večita rezerva iz talijanskog fudbala, sa prosekom od desetak izgubljenih lopti po utakmici, se dokazao protiv Partizana i Vojvodine. Nije imao blage veze, pojma. Lako je dati gol Bačkoj ili Radniku. Setimo se kako je promašio gol sa gol-linije protiv Napretka! Inače, ovaj upropašćivač šansi ima u proseku 4 promašaja po utakmici. Statistika ne laže! Radi ovog pacera, celo proleće nisu šansu dobili Vujaklija, Pavkov, Vučićević, Romanić i Joveljić

    0
    0
    Odgovori
  4. Citam ovo i slicne ceste komentare o divnim navijacima i sl. i to od stranaca…. Pa se nesto pitam da li su oni ikad gledali pune stadione po Evropi ili samo imadose priliku da gledaju saku zaglupljenih koji dolaze da vide nasu bedu od fudbala?!
    Nemojte nam sam servirati hladne obloge ovih poluigraca koji su dosli tu jer nisu imali drugde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter