2
Fudbal

BURAN FINIŠ ŠAPIONATA U CRNOJ GORI: Budućnost zbog navijača gubi titulu za ‘zelenim stolom’!

Objavljeno: 20.05.17 u 20:47

Utakmicu pretposlednjeg kola između podgoričke Budućnosti i Mladosti obeležilo je divljanje domaćih navijača, što će njihov tim skupo koštati.

Navijači Budućnosti, popularni „Varvari“ su pri vođstvu njihovog gradskog rivala od 1:0 izazvali dvadesetominutni prekid utakmice.

Pošto organizartor utakmice nije uspeo da obezbedi uslove da se meč nastavi, sudija je bio prinuđen da označi prevremeni kraj, a epilog svega mogao bi da bude gubitak titule.

Izvesno je da će Disciplinska komisija ovaj susret registrovati pobedom mladosti od 3:0, a to bi značilo da će uoči poslednjeg kola ekipa Zete ostati usamljena na vrhu tabele sa tri boda više od podgoričkih „plavih“.

Da je kojim slučajem Budućnost trijumfovala u meču sa Mladošću, odlučujuće kolo bi dočekali sa istim brojem bodova kao i ekipa iz Golubovaca (54), a budući da su u tri odigrana mađusbna duela obe uz jedan remi ostvarile po minimalnu pobedu, Podgoričani bi bilu u prednosti.

Ipak zahvaljujući svojim navijačima titula će po svemu sudeći otići u ruke fudbalera Zete.

0
0
2 Komentara
    • Не једи говна, Миловане. Лако је изјест говно, но пробај камен

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter