5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN POSLAO TERZIĆA ‘U ZABORAV’: Novi oštar udarac i odgovor Zvezdi iz ‘kuhinje’ crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.17 u 18:22

Ima li kraja prepucavanjima, optužbama i cirkusu u srpskom fudbalu? Nema.

Današnje prepucavanje između ‘večitih’ rivala počelo je optužbama Zvezdana Terzića na vanrednoj konferenciji za medije, kada je uputio teške reči na račun predsednika FSS, ali i Partizana.

Tom prilikom generalni sekretar Crvene zvezde je izjavio da je Slaviša Kokeza neformalni vlasnik Partizana, te da radi u korist crno-belih, kao i da je ukrao titulu klubu iz Ljutice Bogdana.

Izrečene su i žestoke reči protiv Partizana, koji nije mogao ili želeo da to prećuti, te se oglasio novim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti i bez izmena:

Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub.

 Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karažić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

 
FOTO: STARSPORT

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS, a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu – rečeno je na kraju u saopštenju Partizana.

FOTO: FK Partizan
0
0
5 Komentara
  1. ja kao gledalac i navijac partizana ne mogu a da ne kazem. Alo bree namjestenu utakmicu su izgubili. I sad im je kriv partizan.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ti lupetas majke ti?! Ko sve danas misli da je poznavalac fudbala, Boze sacuvaj! “ Namestenu utakmicu izgubili“??? Procitaj sta si napisao pa proceni koliko si glup?!

      0
      0
      Odgovori
      • Cuo od one budale andjusa da je nesto namesteno izgubljeno…Nije bas najbolje razumeo coveka koji hoce preko Zvezde malo da izadje iz anonimnosti, kao i fegetlija i moron zeljko pantic…Kad je bilo vreme nisu jurilu cure, a vrsnjaci su ih maltretirali…

        0
        0
        Odgovori
  2. Nazalost moram konstativati da ova i ovakva liga ne zasluzuje niti ovoliki mali broj gledalaca…iskreno zelim prazne stadione iduce godine, a to ce osjetiti najvise dva najveca kluba i jedino tako mogu probuditi svjest celnika tih klubova koji ih vode… SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter