2
Domaći fudbal

NOVI ADUT ĐUROVSKOG: Ovo je Zvezdin tim za Ivanjicu (SASTAV)

Objavljeno: 17.05.17 u 12:52

Nema previše mesta za kombinatoriku, a tim Crvene zvezde za koji se očekuje da u finišu sezone može da ostvari cilj je spreman.

Trener Boško Đurovski je za gostovanje u Ivanjici najavio minimalne promene u startnoj postavi, u odnosu na tim koji je u subotu savladao Mladost iz Lučana.

Jesenas je Zvezda kraj Moravice slavila sa 3:2.

Kako HotSport saznaje, jedina promena je na mestu krila, gde bi Nemanja Milić trebalo da zameni Slavoljuba Srnića. Bivši napadač Spartaka se oporavio od povrede, i nalazi se u usponu forme, što je potvrdio i golom na prethodnom meču. 

Kao „džoker“ biće Mihailo Ristić, a iznenađenje je da će na klupi biti i Milan Pavkov.

U Beogradu su ostali Nenad Milijaš i Džon Ruiz.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Očekivani sastav Crvene zvezde za meč sa Javorom:

Kahriman, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Kanga, Milić, Plavšić, Boaći

[/stextbox]

0
0
2 Komentara
  1. Vizionari iz zvezdinog menadžmenta su uslovili Điurovskog da stranci moraju igrati. Time je on doveden pred svršeni ćin. Kakve su trube stranci u Zvezdi pokazao nam je Voždovac, koji je sa ekipom za radničke sportske igre, rasturio Zvezdu! Dao joj je tri komada i ponizio nas je. Kako npr. Đurovski može napraviti izmene u half liniji, kada mu menadžment nije obezbedio zamene! A, pitanje svih pitanja u Zvezdi je loša half linija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter