0
ATP

SPORT NA TV: Đoković posle 15 časova izlazi na šljaku, može li Jokan do finala

Objavljeno: 16.05.17 u 08:52

Bogat sportski dan je pred nama, u centru pažnje je teniski Masters u Rimu gde danas prvi put na teren izlazi Novak Đoković, bez fudbala dan ne može da prođe.

Počeo je Masters u Rimu, a danas prvi put na teren izlazi Novak Đoković. Protivnik je Aljaz Bedene, 55. igrač na planeti. Meč je na programu posle 15 časova, a naravno Srbin je veliki favorit za plasman u treće kolo turnira u ‘večnom gradu’.

Kada je fudbal u pitanju, u centru pažnje je revanš meč polufinala plej-ofa za popunu Premijer lige između Redinga i Fulama. Prvi meč je završen 1:1 i sad ostaje da se vidi može li četa Slaviše Jokanovića da se izbori za veliko finale na Vembliju.

Pored plej-ofa Čempionšipa tu su i dva duela sa Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina, tačnije polufinala. Prvo Turska igra protiv Engleske, a potom od 20.30 ‘koplja’ će ukrstiti Španija i Nemačka. Prenosi su na Eurosportu.

Takođe, očekuje nas i jedan duel Premijer lige i to u borbi za direktan plasman u Ligu šampiona, Mančester siti dočekuje VBA i u slučaju pobede preskočiće trećeplasirani Liverpul. Prenos je na Sport klubu.

Kada je reč o košarci, tu nas očekuje istanbulski derbi između Anadolu Efesa i Bešiktaša. Ko pobedi u dvoboju ekipa Velimira Perasovića i Vladimira Štimca zauzeće drugo mesto na tabeli pred start plej-ofa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter