6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I RADNIČKI UDARIO NA CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Prestanite da izigravate ‘baba Vangu’

Objavljeno: 15.05.17 u 15:24

Umorni smo od prepucavanja Partizana i Zvezde’, napisaše u Radničkom, pa objaviše novo saopštenje. Ima li kraja ovom skrnavljenju srpskog fudbala od strane svih klubova iz Superlige Srbije?

Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Voždovac, Radnički Niš… Svi oni poslednjih dana izbacivali su svoja saopštenja kao na traci, a sve usled promene na vrhu tabele Superlige Srbije.

Zvezda gubitkom prvog mesta napada pričom oko regularnosti, Partizan se brani ‘terenom’, Voždovac se pravdao jer je srušio do tada neprikosnovenog lidera, a Radnički nizom saopštenja najavljuje poštenu borbu protiv oba ‘večita’ rivala u poslednja dva kola SLS.

U poslednjem, upravo objavljenom, ‘meraklije’ su prozvale direktno Partizan, svog sledećeg rivala, pred meč koji bi mogao da odluči novog šampiona, ali i nakon poziva upućenom UEFA od strane Partizana.

– FK „Radnički“ poziva Partizan da, osim UEFA, pozove i FIFA ako misle da će tako biti sigurniji po pitanju regularnosti utakmice.

FOTO: STARSPORT

Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između Zvezde i Partizana. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast.

Radnički, kao i ostali klubovi, umorni su od njihovog prepucavanja. Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas. Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da ‘ko o čemu’ Partizan o poštenju. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija.

Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i išod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi.

0
0
6 Komentara
  1. A opste je poznato da je Zvezda premirala Radniciki sa 100 hiljada evra, a u slucaju da Partizan pobedi Zvezda ce zadnje kolo pustiti radnicki jer im treba za evropu…
    Toliko o postenim, prepostenim Nislijama…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko je Tonceva bilo sta pitao,Partizan sumnja na sudije i komesara Mrakica.Pa Radnicki je uzeo dva boda Partizanu u Beogradu.Jedina sumnja moze biti na sudjenje,zato je UEFA i pozvana.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Kako su se ‘pronasli’ u pozivu UEFE od strane FKP !!! Samo UEFA i internacionalizacija Srpskog sporta za regularnost i spas cestitih sportista i drustva u celini !!! STOP NAMESTANJU I KRIMINALU U SPORTU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter