4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMITE SE ZA NOVU BURU: Partizan objavio sliku sudije Širokog na Zvezdinoj utakmici! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.17 u 16:50

Arbitar koji će suditi utakmicu u Nišu između Radničkog i Partizana prvo je iz tabora Zvezde optužen da je ‘partizanovac’, ali je brzo stigao odgovor iz Humske.

Sredstva se više ne biraju i svima je to jasno. Ako do sada nije, postaće. Crvena zvezda napada, Partizan odgovara istom merom. Sve zarad titule, koja u slučaju nove katastrofe u Evropi nikome ništa neće vredeti.

Za sada, naravno, se na to ne misli, već rat između ‘večitih’ rivala doživljava kulminaciju u vidu pritisaka na FSS, Sudijsku organizaciju i same arbitre pojedinačno.

Naime, Partizan je na svom Tviter profilu objavio sliku arbitra Zorana Širokog na Zvezdinoj košarkaškoj utakmici u Kombank areni.

Široki je ranije danas delegiran da deli pravdu u utakmici crno-belih protiv Radničkog u Nišu, za koju se opravdano smatra da bi mogla da bude odlučujuća za ishod šampionske trke.

Uz natpis ‘partizanovac Zoran Široki’ i haštag ‘svi u Niš’, jasna je poruka koju ovom fotografijom šalju iz Partizana.

FOTO: Screenshot Twitter / FK Partizan

Inače, upravo je Zoran Široki pre dva dana sugerisao Draganu Čoloviću, glavnom sudiji meča Partizan-Voždovac, da isključi trenera Partizana Marka Nikolića zbog prigovora sredinom drugog poluvremena.


0
0
4 Komentara
  1. Jbte tadic, NJEMU SPOMENIK TREBA ZA ZIVOTA DA PODIGNETE, ON VAM JE I DOVEO GASPROM u suprotnom bi VECCC OOODAVNO 4 LIGU IGRALI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A kad Toma kuva rakiju u Partizanovoj trenerci onda je to ok…Tadic sa salom Partizana isto ok.Ruzic,Dacic,Dinkic…sve navijači Partizana…ovo je pritIsak na sudiju…na žalost to radi i Zvezda.Mutili su i mute i jedni i drugi…

    0
    0
    Odgovori
  3. AUF WIEDERSEHEN EKSPONENTI ZAPADA-SKOT-INE .!. XXAAXXAA .!. UEFA ..DONOSI..EKSER..DUGOOO OCEKKKIVAN..CRVENA PLOCA..CEKKKA.!. XXAAXXAA .!. P.S. Inace, Zokija je ocigledno stilista iz Laze..’obukao’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter