2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODREĐENE SUDIJE ZA PRETPOSLEDNJE KOLO: Partizan ‘zadovoljniji’, Zvezda će se više buniti (FOTO)

Objavljeno: 15.05.17 u 14:24

Spisak delegiranih arbitara nije kao što je najavljivano prethodnih dana kroz različite medije.

I dalje traje polemika u javnosti oko suđenja i regularnosti takmičenja, Partizan je čak pozvao i UEFA da se priključi održavanju regularnosti takmičenja posle jučerašnjih saopštenja iz Ljutice Bogdana i Humske, a danas su određeni arbitri koji će deliti pravdu u pretposlednjem, 36. kolu Superlige Srbije.

Na zvaničnom sajtu SLS, objavljeno je da će utakmicu između Radničkog i Partizana u Nišu suditi Zoran Široki, a ‘mahači’ će biti Dejan Petrović i Marjan Janković.

Sa druge strane, u Ivanjici će još jedan meč za titulu između Javor Matisa i Crvene zvezde suditi u poslednje vreme omraženi arbitar crveno-belih, Danilo Grujić, koji je sudio poslednji ‘večiti’ derbi u kom je Partizan slavio sa 3:1 na ‘Marakani’, a za koga Zvezdan Terzić tvrdi da je žestoko oštetio Crvenu zvezdu.

Grujićevi pomoćnici u Ivanjici biće Oliver Petrović i Miodrag Zdravković. Valja napomenuti da su svi mečevi plej-ofa zakazani za sredu od 19 časova.

U plej-ofu neće biti Milorada Mažića sudiće meč plej-auta između Bačke i Radnika, što čudi pošto bi logičnije bilo da najbolji arbitar sudi najvažnije utakmice.

Evo svih delegiranih arbitara za 36. kolo Superlige Srbije:

 

0
0
2 Komentara
  1. Pa sada se vidi ko namesta celo vreme,
    Sto se tice UEFE da Partizanu prisustvuju protiv Radnickog u Nisu i ja sam za to ali da svakoj Partizanovoj utakmici prisustvuje neko iz UEFE jel drugacije BANDI LOPOVSKOJ nece se nikad na put stati,dosta je smejanja Srbiji od ovih Franjevaca Zagrebackih !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jbg. turci ‘dobili ste krila’ loma ste poleteli, ALI FK P ih je SASEKAO SKROZ do DZ. i surovo vas vraca u vasu sramnu proslost, kao i sadasnjost, a i buducnost..u cergu, smetlista, djubrista, kanal..iza..ciju, sep. jame i najzad, u fabr. limen. proizvoda, za bolje i niste sekundarci ili..tj. u svakom slucaju skupljaci dal perija ili otpada za gazduuu i Zlog ‘duha’ iz Limenkkke .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter