7
Domaći fudbal

NOVA RAZMERA HAOSA U SRPSKOM FUDBALU: Od danas je umešana i UEFA!

Objavljeno: 15.05.17 u 12:11

Nakon višenedeljnog prepucavanja preko medija, čelnici FK Partizan su stvar digli na viši nivo. Naime, iz Humske je ka UEFA upućena molba.

Kako Partizan u sredu igra meč 36. kola protiv Radničkog u Nišu, a koji može da bude jedan od odlučujućih za titulu šampiona Srbije, crno-beli su od UEFA zahtevali da u sredu u Niš dođe specijalni posmatrač, prema pisanju beogradskih medija.

Ovaj potez stigao je nakon par nedelja svakodnevnog prepucavanja saopštenjima Crvene zvezde i Partizana.

Meč je zakazan za 19 časova u Nišu, a Crvena zvezda u isto vreme igra protiv Javora u Ivanjici.

Do kraja šampionata ostala su još dva kola, a crno-beli se nalaze na prvom mestu, sa tri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. Ipak, ukoliko ekipe budu izjednačene na kraju šampionata, pehar ide u vitrine kluba iz Ljutice Bogdana.

 

0
0
7 Komentara
  1. Nije problem zovite koga hocete ali ste sad pojeli sva govna koja ste izasrali sa namjestenim prvenstvom .Samo mi nije jasno kako odjednom prvenstvo posta regularno prvenstveno sa Vucicem a bogami i sa silnim prelazima iz 2-1 i obrnuto.Glodari prst na celo

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel vam sad jasna ona rečenica „Drz’te lopova dok ja kradem“? Što ga niste zvali na početak plej ofa nego sada????smešno

    0
    0
    Odgovori
  3. Тако је бре, доста је више трзавица и препуцавања са комшиницом

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter