2
Domaći fudbal

SKANDAL: Novi Pazar pokazao kako su Čačani divljali u svlačionici (FOTO)

Objavljeno: 14.05.17 u 14:12

Veliki skandal se dogodio po završetku meča između Novog Pazara i Borca iz Čačka koji je pripao domaćinu 2:0 i tako ga ostavio u borbi za opstanak pred poslednja dva kola.

Ipak, posle meča došlo je do tuče u tunelu stadiona u kojoj su učestvovali fudbaleri gostiju i pomoćni trener domaćeg tima Suadin Huseinović, kao i predsednik Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović. Morala je i policija da reaguje, a igrači Borca su privedeni.

To nije smirilo situaciju, te su gosti nastavili da lome po svlačionici. O tome svedoče slike koje iz Novog Pazara okačili na svojoj zvaničnoj fejsbuk strani:

FOTO: Novi Pazar/Fejsbuk
0
0

2 Komentara

  1. Pazar svakog protivnika doceka i isprati sportski, tako su docekani i Cacani a to sto su ispraceni zvizducima, govori o divljastvu nekolicine njegovih fudbalera koji nisu mogli sportski da podnesu vise nego zasluzen poraz vec su poceli da sutiraju lopte u domacu publiku, da psuju i vredjaju na nacionalnoj i verskoj osnovi, da bi kasnije nastavili da divljaju u klubskim prostorijama lomeci invertar i sve sto im se naslo na putu ! Ostaje jedino da im Pazar podnese tuzbu za nadoknadu velike materijalne stete a sudski organi kazne fudbalske divljake !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter