7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I RADNIČKI DIGAO GLAS: Brutalno smo napadnuti, pošto favorizovani klubovi ne mogu da dođu do bodova!

Objavljeno: 14.05.17 u 12:50

Afera ‘kvote’, koju je izazvao predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’, a na nju su odgovorili iz Vojvodine, sada je dobila novu etapu saopštenjem Radničkog iz Niša.

Radnički je uzvratio optužbe novim na račun ‘lažnih sindikalaca i saprozvanih boraca za pravdu’, koji su objavili lažne najave i sumnje u regularnost utakmice Vojvodina-Radnički Niš.

Meč je završen rezultatom 0:0, iako su navodno kvote bile bile u velikom ‘raskoraku’ u odnosu na realno stanje, bar je tako najavljivao Mirko Poledica.

Iz Niša su reagovali dan kasnije, a saopštenje ‘meraklija’ prenosimo u celosti i bez izmena:

– FK Radnički je juče bio brutalno napadnut i optužen za brojne izmišljene i fabrikovane afere. Nakon jučerašnje utakmice nameće se pitanje u čijoj kuhinji je sve to osmišljeno.

Sada je očigledno da je sve bilo urađeno kako bi se dala prednost favorizovanim fudbalskim klubovima, pošto do bodova ne mogu da dođu fer igrom na terenu. Simptomatično je da su na kraju mediji poverovali u laž i munjevito preneli neproverenu informaciju koju su plasirali ‘lažni sindikalci’ i samoprozvani borci za pravdu. FK Radnički pita, kome je u interesu da se u javnosti igra sa poštenjem i čašću svih zaposlenih u našem kolektivu. I sada, kao i nekoliko puta ranije se pokazalo da je u Srbiji najlakše napadati ljude koji rade i trude se da ostvare što bolje rezultate. Takođe, po ko zna koji put, plasiraju se optužbe koje nemaju pokriće, a bez ikakvih posledica po onima koji blate naš klub. Zanima nas, da li ćemo sada, umesto neosnovanih optužbi dobiti izvinjenje, koje i te kako zaslužujemo.

Lažnim optužbama izvršen je ogroman pritisak na nas, koji se povećava iz dana u dan, kako se približava kraj prvenstva. Ovako nešto je nedopustivo, i Radnički će insitirati da se otkriju oni koji stoje iza ovoga. Nadamo se da su sada zadovoljni svi ti takozvani dušebrižnici srpskog fudbala, koji su nesportskim ponašanjem unizili sport. Nažalost negativni komentari i konstantni napadi na FK Radnički odrazili su se na jučerašnju utakmicu. Očigledno je da su te krajnje manipulacije ostavile traga na fudbalere koji nisu mogli da izdrže psihološki pritisak, tako da nisu uspeli da dođu do pobede na terenu.

Uprava niškog kluba uporno pokušava da središte svega usmeri na teren, da kvalitet dokaže tokom 90 minuta čiste igre, ali drugi ne žele fer plej. Drugi misle da se utakmice rešavaju van terena i van intervala između dva sudijska zvižduka – stoji u saopštenju FK Radnički iz Niša.

0
0
7 Komentara
  1. KOJA REZIJA … SMESNI STE … DA OPRAVDATE USPESNU KRADJU NA CAIRU UNAPRED OPRAVDATE … sreca da nikolic i igraci znaju protiv koga fudbal u Srbiji igraju … OPET PROTIV SVIH … ko zna koliko ce tako biti jos …dobro je da se kontrola uspeha u srpskom fudbalu proverava u SEZONI KUPANJA . svi znamo i vidimo: tako da OVI sto za njih svi … igraju … nikako prvi stepenik kvalifikacija da preskoce …

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. i bas sada pred tekmu s’ FKP govore o „favorizovanim fk..“ .!. XXAAXXAA .!. Providno CAK i od crvene filijale !!! TITULA CE BITI NASA, A „OSVETA“ STRASNAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter