0
ATP

SPORT NA TV: Nastavak sportske borbe Parizana i Zvezde za titulu, Đoković i Nadal oči u oči

Objavljeno: 13.05.17 u 08:45

Prebogat sportski program danas je pred nama, naravno u centru pažnje domaće javnosti Superliga Srbije i nastavak borbe za titulu izmađu Partizana i Crvene zvezde.

Kako ide raspored na tabeli tako i danas na teren izlaze večiti rivali. Prvi će Partizan od 17 časova pred praznim tribinama Humske dočekati Voždovac. Crno-beli su apsolutni favorit, četa trenera Marka Nikolića je svesna da prava na ‘kiks’ nema, jer komšije dišu za vratom. Sa druge strane ‘zmajevi’ su već napravili senzaciju prošle nedelje pobedom nad Crvenom zvezdom i preokrenuli tok prvenstva, te ćemo videti da li to mogu ponovo da urade.

Samo 500 metara dalje, svega 15 minuta kasnije, Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Mladost iz Lučana. Crveno-beli su u katastrofalnoj formi, vezali su dva poraza, ali borba za titulu je tu, samo da komšija jednom ‘sklizne’. Zbog toga će četa Boška Đurovskog pokušati da zbije redove i zabeleži veoma važna tri boda. Naravno, to neće biti lako, jer Mladost ima svoj cilj, a to je Liga Evrope. Da bi do nje došla potrebno je danas iznenaditi Crvenu zvezdu, a to su već jednom ove sezone u Beogradu uradili. Prenos obe utakmuce Superlige Srbije je na kanalima Arene sport.

Pre fudbala, teniska poslastica. Od 16 časova u Madridu ‘rekete će ukrstiti’ Novak Đoković i Rafael Nadal po 50. put. Samo jedan od ova dva majstora na šljaci može u finale jednog od najprestižnijih Mastersa, turnira za koji mnogi kažu da bi jednog dana mogao da postane peti Gren slem. Prenos je na Sport klubu i RTS-u.

Naravno, to nije sve od sporta za danas. Sport klub nam pruža i veliki broj utakmica Premijer lige, Primere i portugalske lige. Takođe, tu je i nemačka košarka, ali i poslastica za sve one koji vole brzu vožnju, to jest kvalfikacije za VN Španije u Formuli jedan.

Na Areni sport vas čekaju italijanska Serija A i derbi mečevi između Fiorentine i Lacija, to jest Atalante i Milana. Biće tu mečeva češke lige, belgijskog prvenstva, ali i drugih sportova. U centru pažnje je derbi hrvatskog šampionata između Rijeke i Hajduka.

Kada je reč o fudbalu na Eurosportu tu nas čeka veliki broj fudbalskih prenosa. Sve počinje slikom iz Hrvatske sa Evropskog prvenstva za kadete i mečeva četvrtfinala, preko 33. kola Bundeslige, pa do MLS lige posle ponoći.

Evo i kompletnog TV programa za subotu 13.maj:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter