0
Domaći fudbal

SLS PLEJ-OF: Završnica iz snova, sjajno drugo poluvreme, tri lepa gola – Zvezda bolja od Mladosti za ostanak u trci za titulu (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.17 u 21:12

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost iz Lučana rezultatom 4:1 u meču 35. kola Superlige Srbije. 

Poveli su fudbaleri Mladosti u 25. minutu preko Tumbasovića, čiji je dobar centaršut Damir Kahriman samo ispratio pogledom u mrežu, pošto lopta na putu ka golu nije nikoga dirala.

Iako je Zvezda prethodno mogla da povede sa bar 2:0, pošto su odlične šanse imali Kanga i Plavšić, činilo se da sledi pravo mučenje domaćeg tima.

No, u samoj završnici poluvremena, stigao je aktuelni šampion do 1:1, kada je Boaći sjajno iskoristio asistenciju Srnića i poravnao na 1:1 u prvom minutu nadoknade, a već tridesetak sekundi kasnije mogli su i do prednosti, ali je Petković, nakon lepog solo prodora, loše uputio loptu u kazneni prostor.

Početkom drugog poluvremena, rešen da se iskupi za tu grešku, Marko Petković je u 51. minutu promešao odbranu gostiju i preokrenuo na 2:1.

Napadala je Zvezda, imala je i Mladost svoje greške, ali su crveno-beli pokazali sav kvalitet pre svega golčinom Ristića, a potom i pogotkom Milića za 4:1 i ostanak u trci za šampionsku titulu.

Nakon 35 odigranih kola, Zvezda ima tri boda manje od Partizana, a u narednom kolu gostuje Javoru, dok Mladost dočekuje Napredak.

(Youtube/AM Video 7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Mladost 4:1 (1:1)

Stadion: „Rajko Mitić“. Sudija: Majo Vujović (Novi Sad). Gledalaca: 7.820 Strelci: 0:1 Tumbasević u 26. minutu. 1:1 Boaći u 45+1. 2:1 Petković u 51. minutu. 3:1 u 86. Ristić, 4:1 u 88. Milić.

Crvena zvezda: Kahrmian, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Donald, Le Talek, Plavšić (od 80. Ristić), Kanga, Srnić (od 46. Milić), Boaći (od 85. Vujaklija).

Mladost: Rosić, Andrić, Saničanin, Šatara, Pešić, Tumbasević, Milosavljević (od 46. Pavlović), Golubović (oid 71. S. Jovanović), Neb. Gavrić, Nen. Gavrić (od 61. Zvrko), Odita.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter